VIP WK Superbike

Hectiek op de startgrid. Terwijl de rijders wachten op het startlicht, volgt u alles aandachtig met uw gasten vanuit een sfeervol restaurant. Het gebeurt direct onder uw ogen. U krijgt exclusief toegang tot een groot dakterras met zicht op de start en finish, de hoofdtribune, de beroemde Geert Timmer-bocht, de paddock en het circuit. Met de Legends Club geeft u uw relaties en collega-ondernemers het mooiste geschenk en bent u concurrenten te snel af.

Een VIP arrangement voor het WK Superbike is volledig verzorgd inclusief ontbijt, een verzorgde lunch, hapjes en dranken. U wordt ontvangen door onze gastdames en naar uw gereserveerde tafel gebracht. Met uw pas kunt u een bezoek brengen aan de Paddock, en mag u deelnemen aan de exclusieve Pitwalk. Het arrangement is inclusief een parkeerhanger voor de VIP Parking aan de TT Tunnelweg. Een arrangement voor de zaterdag kost €160,- en de zondag €350,- ex BTW.

Wilt u graag meer informatie of wilt u een bestelling plaatsen? U kunt contact met ons opnemen via hospitality@ttcircuit.com.

2017: De Gold Club krijgt een prachtige make-over. Hieronder impressies van de nieuwe Legends Club.