Home Evenementen 27e Landelijke Motordagen

27e Landelijke Motordagen

De Landelijke Motordagen: voor elke motorrijder dé kans om een week voor de 26e editie van het WK Superbike zelf te rijden op het Grand Prix circuit. Op de paddock is het ook erg gezellig, want daar organiseert Perfect Dream Bikes een Open Paddock Event. Op zaterdag 22 en zondag 23 april is het zo ver!

Download hier het inschrijfformulier

Bij alle activiteiten op het TT Circuit Assen staat de veiligheid voorop. Het circuitrijden wordt begeleid door deskundige instructeurs van CRT. Elke sessie duurt ongeveer 20 minuten. De Landelijke Motordagen zijn bij uitstek geschikt voor beginnende circuitrijders. Daarom worden alleen gekentekende motoren toegelaten. Om grote snelheidsverschillen te voorkomen, verwijzen wij ervaren circuitrijders naar de circuitdagen van bijvoorbeeld CRT.

De minder fanatieke stuurders, die geen behoefte hebben aan hun rondetijd, maar wel eens lekker over het TT Circuit Assen willen rijden, kunnen deelnemen aan de toersessies. Onder aanvoering van een instructeur wordt geleerd hoe de ideale lijnen gereden moeten worden. Tijdens deze sessies mag er niet worden ingehaald. De echte snelheidsliefhebbers kunnen deelnemen aan één of meer stersessies. Tijdens deze sessies worden de snelste tijd en de gemiddelde snelheid geregistreerd. Na de sessie ontvangt elke deelnemer een certificaat met zijn of haar prestatie. Een geweldige manier om onderling met vrienden of collega’s de strijd aan te gaan!

Om zeker te zijn van een startplaats in één of meer sessies, is het verstandig om het inschrijfformulier tijdig op te sturen naar het TT Circuit Assen. De bevestiging van de starttijd(en) wordt begin april schriftelijk toegestuurd. Om met meer personen in dezelfde sessie(s) te rijden, is het noodzakelijk om alle aanvragen van de groepsleden te verzamelen en deze in één envelop te sturen. Graag tot ziens bij de 27e Landelijke Motordagen!