Home Als je gaat…

Als je gaat…

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat u op de hoogte blijft van alles wat met het TT Circuit te maken heeft. Daarvoor kunt u ons volgen op onze Social Media. Wilt u als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwtjes? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

En gaat u op weg naar het TT Circuit? Denk dan in de eerste plaats aan het meenemen van uw ticket.

Waar moet u nog meer aan denken? Komt u met de auto of openbaar vervoer? Bekijk dan op onze website de juiste route-informatie. Bij aankomst op de terreinen van het TT Circuit is het goed te weten dat er op vele plaatsen informatiepanelen staan, waarop verwijzingen zijn naar onder meer de tribunes, EHBO-posten, toiletten en veel meer.

Natuurlijk kunt u het uzelf op de tribune en de taluds naar de zin maken. Neem gerust enige frisdrankjes (echter niet in glas) en etenswaar mee. Is dat teveel bagage, geniet dan van de versnaperingen die op het TT Circuit te koop zijn. Een keur aan drankjes, snacks en natuurlijk koffie en thee. Het zelf meenemen van kratten (fris)drank is evenwel niet toegestaan. Daarnaast is het niet toegestaan alcoholische dranken of drugs mee te nemen.

Let op de weersverwachting. Pas uw kleding daarop aan. Dat mag natuurlijk kleding zijn in de kleuren van uw favoriete coureur.

Zoals iedereen zal begrijpen moet het bezoek aan het circuit vooral gezellig zijn en moet de sport prevaleren. Daarom kunt u slag- en steekwapens, gereedschappen, brandbare materialen en ander gevaarlijk materiaal het beste thuis laten, want het is verboden mee te nemen. Dit soort attributen worden dan ook in beslaggenomen en vernietigd. De kans bestaat dat u bij het betreden van het TT-terrein gefouilleerd wordt.

Instructies van beveiligers en stewards moet u opvolgen. Huisdieren, zoals honden, worden niet toegelaten op de terreinen. Wanneer regels van het TT Circuit worden overtreden, zal de persoon die zich daaraan bezondigt, van het terrein worden verwijderd, zonder dat sprake zal zijn van terugbetaling van het ticketgeld.