Home Bereikbaarheid TT

Bereikbaarheid TT

Eigen vervoer
Tijdens de TT is er een verkeersplan (link)  in werking waarbij de bezoekers op een efficiënte wijze naar het circuit worden geleid. Zet uw navigatie uit en volg de aanwijzingen op de (licht)borden langs de weg. Alleen zo komt u op de juiste parkeerterreinen. Tijdens de TT is het Twitter-account @TrafficTTAssen actief, die u voorziet van actuele verkeerstips.

Openbaar vervoer
Als u met het openbaar vervoer naar het circuit komt, neemt u bij het NS Station Assen stadsbuslijn 1 (klik hier voor de dienstregeling). Deze gaat rechtstreeks naar het TT Circuit. De bushalte is gesitueerd op het Jack Middelburgplein, aan de noordzijde van het circuit. Plan uw reis op 9292ov.nl.

Gemakkelijk met het combiticket naar TT Assen
Eén ticket voor trein, bus en motorraces

TT Assen, NS en Qbuzz bieden voor de MotoGP op 28 juni 2020 een combinatieticket aan: voor € 56,- kun je vanaf ieder station in Nederland naar het TT Circuit Assen reizen. De trein brengt je naar station Assen, de bus naar de ingang van het TT Circuit Assen – en ’s avonds gemakkelijk weer terug naar huis. Met je ticket kun je een plek zoeken op de vernieuwde en verhoogde grastaluds van het circuit. Op deze manier wordt de TT Assen voor iedereen beter bereikbaar.

Combiticket geldig in trein en bus
NS zet in het TT weekend extra en langere treinen in van en naar Assen. Qbuzz lijn 1 rijdt extra vaak tussen station Assen en het TT Circuit Assen. Het combiticket is geldig in alle binnenlandse treinen in Nederland én in alle bussen van Qbuzz in Drenthe en Groningen. Het combiticket via deze link te koop: Spoordeelwinkel