Home Nieuws Tickets TT 2018

Tickets TT 2018

In juli heeft iedereen die in 2017 via ons (bestelformulier of webshop) tickets heeft besteld, persoonlijk bericht ontvangen.

Nieuwe bestellers (die in 2017 geen kaarten via ons hebben gekocht) kunnen tot 21 december kaarten aanvragen met dit formulier (link). Op 22 december start de vrije verkoop in onze webshop. 

Nadat de aanvragen van de vaste bestellers zijn verwerkt, worden de aanvragen van de nieuwe bestellers verwerkt. Iedereen ontvangt medio december bericht over de toegewezen kaarten. De betaling is eind januari.

De data voor de TT in 2018 zijn vrijdag 29 juni, zaterdag 30 juni en zondag 1 juli (onder voorbehoud). De definitieve MotoGP-kalender wordt in november door de FIM vastgesteld. Dan worden ook de toegangsprijzen vastgesteld.