Home Nieuws Corona en TT Circuit Assen

Corona en TT Circuit Assen

Helaas houdt het Coronavirus Nederland in haar greep. De gevolgen hiervan zijn op alle niveaus merkbaar en grijpen diep in het maatschappelijke leven in. Ook waar het de sport betreft. Ook wij proberen een bijdrage te leveren aan de verdere beperking van het aantal besmettingen en tegelijkertijd de risico’s voor onze huurders en vrijwilligers te beperken.

De activiteiten op het circuit zijn toegankelijk op basis van de voorwaarden in de CoronaCheckApp: je dient of volledig gevaccineerd, of negatief getest, of hersteld te zijn. Neem voor meer informatie contact op met de betreffende organisator.

Het TT Circuit Assen houdt op haar website ttcircuit.com een ieder op de hoogte van de actualiteit en de eventuele beschikbaarheid van de accommodatie.

Onze bereikbaarheid blijft ongewijzigd, maar medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis.