Home Nieuws Corona en TT Circuit Assen

Corona en TT Circuit Assen

Helaas houdt het Coronavirus Nederland in haar greep. De gevolgen hiervan zijn op alle niveaus merkbaar en grijpen diep in het maatschappelijke leven in. Ook waar het de sport betreft. Als TT Circuit Assen volgen we de richtlijnen van de regering en het RIVM en dat heeft dan ook consequenties voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Op deze wijze proberen wij een bijdrage te leveren aan de verdere beperking van het aantal besmettingen en tegelijkertijd de risico’s voor onze huurders en vrijwilligers te beperken.

De activiteiten op het circuit zijn daarom niet vrij toegankelijk. Trackdays, cursussen en oefenwedstrijden zijn alleen toegankelijk voor deelnemers en begeleiding.

Het TT Circuit Assen houdt op haar website ttcircuit.com, een ieder op de hoogte van de actualiteit en de eventuele beschikbaarheid van de accommodatie.

Onze bereikbaarheid blijft ongewijzigd, maar medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis.