Legends Club

Ontvang uw gasten als ware legenden in de prachtige Legends Club. De lounge ademt luxe, nostalgie en grandeur. Terwijl de rijders wachten op het startlicht volgt u alles aandachtig met uw gasten. Het gebeurt direct onder uw ogen. U krijgt de gehele dag exclusief toegang tot de lounge en tot een groot dakterras met zicht op de start en finish, de hoofdtribune, de beroemde Geert Timmer-bocht, de paddock en het circuit. De Legends Club biedt ruimte aan ongeveer 200 geplaceerde gasten.

Bij dit arrangement ontvangt u twee exclusieve premiums. U brengt een bezoek aan de teams op de Working Area (Paddock Tour, ±30 minuten), én u krijgt de kans om in de Pitstraat te kijken tijdens de Pitwalk. U geniet de hele dag van een grote variatie aan gerechten. Presentatie, textuur en smaak zijn allemaal even belangrijk; daar worden alle zintuigen blij van. Arrangementen zijn in alle gewenste aantallen af te nemen.

De Legends Club bezoeken is veel meer dan front row getuige zijn van het meest adembenemende sportevenement van Nederland. Het is dé locatie om te netwerken in een unieke omgeving. Arrangementen zijn in alle gewenste aantallen af te nemen.

Bekijk hier de brochure     Bestel uw arrangement