Legends Club

Ontvang uw gasten als ware legenden in de onlangs vernieuwde Legends Club. De lounge ademt luxe, nostalgie en grandeur. Terwijl de rijders wachten op het startlicht volgt u alles aandachtig met uw gasten. Het gebeurt direct onder uw ogen. U krijgt de gehele dag exclusief toegang tot de lounge, en tot een groot dakterras met zicht op de start en finish, de hoofdtribune, de beroemde Geert Timmer-bocht, de paddock en het circuit. De Legends Club biedt ruimte aan ongeveer 200 geplaceerde gasten.

Bij dit arrangement ontvangt u twee exclusieve premiums. U brengt een bezoek aan de teams op de Working Area (Paddock), én u krijgt de kans om in de Pitstraat te kijken tijdens de Pitwalk. U geniet de gehele dag van uitstekende verzorging op topniveau. Arrangementen zijn in alle gewenste aantallen af te nemen.

De Legends Club bezoeken is veel meer dan front row getuige zijn van het meest adembenemende sportevenement van Nederland. Het is dé locatie om te netwerken in een unieke omgeving. Met de Legends Club geeft u uw relaties en collega-ondernemers het mooiste geschenk!

Download brochure   Bestel uw arrangement