MotoGP VIP Village

Centraal tussen alle rijders, teams, gasten én honderdduizend dolenthousiaste bezoekers staat de MotoGP VIP Village. Op het middenterrein van het circuit staat u in het middelpunt van het meest spectaculaire evenement van Nederland. Pole position is voor u! Aan de rand van de baan – op het zonneterras van de VIP Village – mist u niets van de race. Ervaar de bloedstollende acties in de beroemde Geert Timmer-bocht. Voel de adrenaline door uw aderen stromen als de coureurs voorbijrazen. De VIP Village is een tijdelijke luxe accommodatie en wordt speciaal voor de Dutch TT gebouwd.

Bij dit arrangement ontvangt u twee exclusieve premiums. U brengt een bezoek aan de teams op de Working Area (Paddock Tour; ±30 minuten) én u krijgt de kans om in de Pitstraat te kijken tijdens de Pitwalk. U geniet van culinaire creaties – ingevlogen uit Spanje – en bereid door Spaanse chefs. Arrangementen zijn in alle gewenste aantallen af te nemen.

Heeft u een grotere groep (vanaf 60 personen)? Dan kunt u een Corporate Area in de VIP Village overwegen.  Dit is een prachtige privélounge, exclusief voor uw gasten, die volledig is aangekleed naar uw voorkeur. Uw eigen vipruimte is buitengewoon geschikt voor relatiemarketing, persconferenties, productpresentaties en meer zakelijke gelegenheden. In onderstaande fotocarrousel ziet u een aantal voorbeelden van Corporate Area’s.

Bekijk hier de brochure     Bestel uw arrangement