Officials

Officials in actieMet alleen asfalt en coureurs ben je er nog niet… Vrijwilligers op het TT Circuit Assen, de mannen en vrouwen die het mogelijk maken!

Het lijkt zo eenvoudig; je hebt een strook asfalt, zet daar wat gebouwen en tribunes om heen, je zorgt ook nog voor de noodzakelijke vergunningen en racen maar. Niets is minder waar, want als je even doordenkt kom je al snel tot een waslijst van zaken die noodzakelijk zijn om überhaupt een circuit te exploiteren. De honderden vrijwilligers van het TT Circuit Assen spelen een hele grote rol in het mogelijk maken van de verschillende evenementen. De vrijwilligers, in alle verschillende functies, vormen de ruggengraat van het circuit. Zonder overdrijven kan rustig gesteld worden dat zonder de inzet van deze mannen en vrouwen er geen meter kan worden gereden. Stuk voor stuk liefhebbers, die het leuk vinden zich in te zetten, te organiseren, een bijdrage te leveren voor de diverse evenementen op het TT Circuit Assen.

Het TT Circuit Assen kent ruim 1550 vrijwilligers, verdeeld over de zogenaamde Buitenring (ca. 750 vrijwilligers) en Binnenring (ca. 800 vrijwilligers).
De Binnenring wordt gevormd door alle (baan)officials die zich direct of indirect bezig houden met het sportieve aspect op het circuit. De kaartverkopers en controleurs, parkeerwachters en verkeersregelaars vormen gezamenlijk de Buitenring.

Ben je geïnteresseerd meld je dan aan via het  Contactformulier