Home Evenementen 27e Landelijke Motordagen

27e Landelijke Motordagen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Update: DE ZONDAG IS UITVERKOCHT! De laatste plaatsen voor de zaterdag gaan op 22 april in de verkoop, in het Media Centre.

De Landelijke Motordagen: voor elke motorrijder dé kans om een week voor de 26e editie van het WK Superbike zelf te rijden op het Grand Prix circuit. Op de paddock is het ook erg gezellig, want daar organiseert Perfect Dream Bikes een Open Paddock Event. Op zaterdag 22 en zondag 23 april is het zo ver!

Bij alle activiteiten op het TT Circuit Assen staat de veiligheid voorop. Het circuitrijden wordt begeleid door deskundige instructeurs van CRT. Elke sessie duurt ongeveer 20 minuten. De Landelijke Motordagen zijn bij uitstek geschikt voor beginnende circuitrijders. Daarom worden alleen gekentekende motoren toegelaten. Om grote snelheidsverschillen te voorkomen, verwijzen wij ervaren circuitrijders naar de circuitdagen van bijvoorbeeld CRT.

De minder fanatieke stuurders, die geen behoefte hebben aan hun rondetijd, maar wel eens lekker over het TT Circuit Assen willen rijden, kunnen deelnemen aan de toersessies. Onder aanvoering van een instructeur wordt in groepjes van 10 over het circuit gereden. Tijdens deze sessies mag er niet worden ingehaald. De echte snelheidsliefhebbers kunnen deelnemen aan één of meer stersessies. Tijdens deze sessies worden de snelste tijd en de gemiddelde snelheid geregistreerd. Na de sessie ontvangt elke deelnemer een certificaat met zijn of haar prestatie. Een geweldige manier om onderling met vrienden of collega’s de strijd aan te gaan!

Graag tot ziens bij de 27e Landelijke Motordagen!