Home Evenementen 39e Internationale Ducati Clubraces

39e Internationale Ducati Clubraces

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Op 25, 26 en 27 mei vindt de 39ste Internationale Ducati Club Race plaats. Dit grootste amateur race evenement van Europa is dit jaar nóg aantrekkelijker gemaakt. Natuurlijk zijn er de vele bijzonder fraaie en vaak unieke motoren, klassiekers om je vingers bij af te likken, wedstrijden aan de lopende band. Je kunt dit alles van zeer dichtbij meemaken want er is open paddock gedurende het hele weekend.

Op de paddock zijn verschillende Corse ex-WSBK motoren te zien (van o.m. Fogarty, Chili, Bayliss…) en is een onderdelenmarkt en diverse verkoopkraampjes, je kan demo rijden op nieuwe Ducati modellen, er is live muziek, zowel op het grote podium als ernaast. Er is een grote hospitality unit met dakterras, en wat dacht je van een 22 meter hoog reuzenrad waarmee je het volledige circuit kan overzien! SimoneFM zendt tijdens het weekend uit vanaf het circuit. Luister de komende weken naar SimoneFM, daar worden in de week van 21 mei 10 x twee vrijkaarten verloot!

Wil je daarnaast kans maken op twee VIP arrangementen met een unieke rondleiding over het circuit, gratis toegang tot het reuzenrad en de SuperVIP room? Laat dan weten dat je meedoet aan de loterij via deze pagina

Ga naar de website van het evenement