Home Evenementen 90e Motul TT Assen

90e Motul TT Assen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

11.500 Nederlandse fans per dag welkom bij de 90e TT in 2021!

De 90e Motul TT Assen die van 25 t/m 27 juni 2021 wordt verreden, mag per dag door 11.500 Nederlandse toeschouwers worden bijgewoond. Het TT Circuit Assen heeft daarover met de veiligheidsregio Drenthe, de gemeente Assen en promotor Dorna overeenstemming bereikt.

Omdat dit ’tussenjaar’ toch een ander TT-evenement en -beleving gaat worden, zal er voor 2021 een aparte voorverkoopprocedure gestart worden. Uitsluitend vaste zitplaatsen zijn beschikbaar.

Alle toeschouwers (vanaf 13 jaar) kunnen alleen op vertoon van een negatieve sneltest of een vaccinatiebewijs (na volledige vaccinatie, geldig vanaf komende zaterdag) tot het evenement worden toegelaten. De testen worden gratis uitgevoerd via het landelijke netwerk van Testen voor Toegang en kunnen ingepland worden op de website van “Testen voor Toegang” (link) . U dient zich binnen 40 uur voor aanvang van de dag die u bezoekt te testen bij een Testen voor Toegang locatie, het liefst dichtbij uw huis.

Enkele belangrijke uitgangspunten op een rijtje:

  • Laat u zich binnen 40 uur voordat u bij het circuit arriveert testen;
  • Maak de afspraak zo snel mogelijk, zodat u verzekerd bent van het testmoment van uw voorkeur;
  • U dient de testuitslag of het vaccinatiebewijs (na volledige vaccinatie, geldig vanaf komende zaterdag) te uploaden in de CoronaCheck-app (de QR-code wordt gescand bij onze ingang);
  • Als u de TT meerdere dagen bezoekt, kan het zijn dat u zich meerdere malen dient te laten testen. Een test is maximaal 40 uur geldig.

Per klant kunnen maximaal 4 kaarten per dag worden gekocht, waarbij de 1,5 meter afstand in acht dient te worden genomen. Bezoekers uit hetzelfde huishouden kunnen wel bij elkaar zitten. Toegangskaarten zijn uitsluitend in de voorverkoop te koop. Er worden geen kaarten aan de kassa’s van het circuit verkocht.

De reeds aangeschafte tickets van 2020 blijven gewoon geldig voor 2022. Hiermee is men voor 2022 verzekerd van zijn/haar traditionele vaste plek waar toen voor gekozen is.

De horeca is geopend, elke tribune heeft een eigen voorziening. De merchandise-stands blijven gesloten. De (staan) taluds blijven gesloten en er worden geen vidiwalls langs het circuit geplaatst. In samenwerking met Eurosport is voor alle bezoekers de Discovery+ app beschikbaar, waarmee alle Eurosport-kanalen op de telefoon kunnen worden bekeken.

De bezoekers van iedere tribune krijgen hun eigen ‘bubbel’ Hiervoor is een op maat gemaakt verkeersplan ontwikkeld, waardoor men naar het parkeerterrein geleid wordt dat zich bij de betreffende tribune bevindt. De te volgen route voor iedere tribune wordt op de toegangskaart vermeld door middel van een kleurcode. Iedere tribune heeft zo haar eigen parkeerterrein en de bezoekers worden daarna direct naar ‘hun’ tribune geleid. Een ieder blijft dus veilig in de eigen ‘bubbel’.

Ga direct naar de webshop (klik)

We wensen u het allerbeste en graag tot ziens op het circuit!

Benieuwd naar het tijdschema? Klik dan hier (klik)