Home Evenementen TT Experience Day

TT Experience Day

De TT Experience Day op zondag 16 april: de kans om op je eigen motor je eerste rondjes op het mooiste circuit ter wereld te rijden!

De TT Experience Day is uitverkocht! De sessies zijn gepland tussen 11:00 en 17:00 uur, de indelingsformulieren zijn verstuurd. 

Een sessie van ongeveer 20 minuten op het Grand Prix circuit kost €35. Onder begeleiding van een instructeur wordt aangegeven hoe de ideale lijnen gereden moeten worden. Tijdens de sessies mag er niet worden ingehaald. De maximale snelheid op het rechte stuk is 120 km/u. Plezier, ontspanning en het circuit ontdekken staan voorop!

Het circuitrijden wordt begeleid door deskundige instructeurs van CRT Holland. De TT Experience Day is bij uitstek geschikt voor beginnende circuitrijders. Daarom worden alleen gekentekende motoren toegelaten, die ruimschoots voldoen aan de geluidslimiet van 98,0 dB. Om grote snelheidsverschillen te voorkomen, verwijzen wij ervaren circuitrijders naar de circuitdagen van bijvoorbeeld CRT. Wij verplichten alle deelnemers goede beschermende kleding te dragen. Wij raden je dan ook aan een leren pak, leren handschoenen en leren laarzen aan te trekken.

Er vindt een automatische incasso vooraf plaats en je ontvangt je deelnamesticker (en andere belangrijke informatie, bijvoorbeeld je starttijd) een week voor het circuitrijden per post. Melden bij de balie is op de dag zelf dus niet meer nodig.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, dan zijn wij goed bereikbaar per mail en telefoon. We zien elkaar bij de TT Experience Day!