Home Evenementen WK Superbike

WK Superbike

De FIM, Dorna World Superbike Organisatie en het TT Circuit Assen informeren u, dat als gevolg van de wereldwijde Coronacrisis, de Nederlandse ronde van het WK Superbike in een later weekend op de kalender wordt verreden.

Het WK Superbike op het TT Circuit Assen wordt verplaatst naar 21 – 23 augustus 2020. Door het Coronavirus en de Internationale impact hiervan, moet organisator Dorna de racekalender van dit wereldkampioenschap wereldwijd aanpassen.

Toegangskaarten die inmiddels zijn gekocht voor het WK Superbike blijven geldig voor de nieuwe datum. Het TT Circuit Assen houdt op haar website ttcircuit.com, een ieder op de hoogte van de actualiteit en beschikbaarheid van de accommodatie.

De toegangsprijzen zijn als volgt:

TicketPrijsKopen
Passepartout Vr-Za€ 67,00Kopen
Passepartout Za-Zo€ 56,00Kopen
Zondag€ 43,00Kopen
Zaterdag€ 37,00Kopen
Vrijdag€ 19,00Kopen

Tickets zijn voor alle tribunes en taluds, inclusief paddock en pitwalk.
Jeugd t/m 15 heeft op alle dagen gratis toegang.

MET ÉÉN TICKET OVERAL KUNNEN LOPEN EN ZITTEN
Naast het zeer aantrekkelijke race- en trainings-programma dat over drie dagen is verdeeld, kenmerkt het WK Superbike zich ook door de open paddock. Iedereen met een toegangskaart kan gratis terecht op het middenterrein van het TT Circuit Assen. Op deze paddock zijn de teams te vinden, maar ook een aantrekkelijk randprogramma met tal van kijk- en doe-activiteiten. Toeschouwers worden betrokken bij het raceprogramma en er zijn veel mogelijkheden om dichtbij de coureurs te komen voor een meet en greet met coureurs, voor handtekeningen, selfies e.d. In de centrale paddocktent worden de rijders aan de toeschouwers voorgesteld en geïnterviewd. Ook na de trainingen, kwalificaties en races is het publiek welkom bij de persconferenties waar de rijders aan de tand worden gevoeld door de verschillende journalisten. Kers op de taart is voor velen de huldigingsceremonie die ook op de Paddock wordt gehouden.

NEDERLANDSE KANSHEBBER
Rotterdammer Michael van der Mark rijdt altijd podium in Assen. Deelname van de publiekslieveling doet het oranjehart goed en we hopen in 2020 natuurlijk ook op een huldiging van Michael in de Fanzone. De concurrentie is groot en er wordt om iedere centimeter gestreden.

LAAT JE MOTOR IN DE FANZONE TAXEREN
Ben je benieuwd naar de waarde van je motor, wil je die misschien inruilen of verkopen? Vragen waarop je antwoord krijgt van de taxateurs van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl.Tijdens het WK Superbike kun je op de paddock, direct naast de Fanzone je motor gratis laten taxeren. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan op ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl/wsbkfanzone.

Veelgestelde vragen

Na bestelling en betaling worden de kaarten vanaf april per post toegezonden. E-tickets worden direct verzonden.

Tijdens het WK Superbike en de TT rijden er pendelbussen tussen het NS Station en het Circuit. Klik hier voor de actuele dienstregeling

Tickets voor de TT Assen en het WK Superbike bestelt u het voordeligst via onze website of bij de door het TT Circuit Assen erkende voorverkoop adressen.

Alle veelgestelde vragen