Home Mindervaliden

Mindervaliden

Nieuws (klik): “TT Circuit Assen krijgt opnieuw officieel certificaat voor realiseren gehandicaptenvoorziening”

Als mindervalide naar de Jack’s Racing Day
U kunt tijdens de Jack’s Racing Day met uw eigen reguliere invalidenparkeerkaart op twee plekken parkeren: achter de Strubbentribune (dichtbij het invalidenplateau van de Haarbocht) of op het parkeerveld bij de TT Hall. Tijdens de Jack’s Racing Day zijn twee invalidenplateaus geopend: de Haarbochttribune (bereikbaar via verharding) en de Ossebroekentribune (bereikbaar via halfverharding). Bezoekers gebonden aan een rolstoel die ook de paddock wensen te bezoeken wordt geadviseerd vooraf een parkeerkaart aan te vragen voor het terrein aan de Tunnelweg. Vanaf daar is zowel het rolstoeltalud aan de Ossebroeken als de paddock, via de autotunnel goed te bereiken. Aanvragen kunnen worden ingediend via info@jacksracingday.nl.

Als mindervalide naar de TT en WK Superbike
Het TT Circuit heeft tijdens de TT en het WK Superbike drie tribunes die toegankelijk zijn voor mindervaliden, de zogenoemde rolstoelplateaus. Deze goed toegankelijke plaatsen zijn gesitueerd op erg mooie locaties langs het circuit: naast de Haarbochttribune, naast de Stekkenwaltribune en naast de Ossebroekentribune. Als u hiervan gebruik wilt maken, dient u in onze webshop voor ‘rolstoelplaats’ te kiezen. U kunt zich laten vergezellen door één begeleider die eveneens toegang krijgt via een rolstoelplaats.

Parkeren voor invaliden tijdens TT, WK Superbike
Invaliden kunnen op vertoon van een TT-invalidenparkeerkaart parkeren op de speciale geasfalteerde parkeerplaats achter de Strubbentribune (noordzijde van het circuit). U kunt deze TT-invalidenparkeerkaart aanvragen middels het contactformulier op deze website. Zowel voor het rolstoelplateau naast de Haarbochttribune, als voor het rolstoelplateau naast de Ossebroekentribune zijn deze parkeerplaatsen geschikt. U bereikt deze parkeerplaats uitsluitend via afslag 32 van de A28. 

Toiletten
In de directe omgeving van de plateaus voor minderinvaliden zijn aangepaste toiletten beschikbaar.

Advies
Het TT Circuit Assen wordt geadviseerd door KTG Solutions en de cliëntenraad van De Noorderbrug. Meer lezen over deze samenwerking? Neem eens een kijkje in ons jaarprogramma (link)