Home Business VIP Room

VIP Room

Het TT Circuit Assen is jaarlijks gastheer van hele bijzondere en veelal gemotoriseerde evenementen. Het hoogtepunt op de kalender is de Grand Prix van Nederland; dé Dutch TT (MotoGP). Ons evenementenaanbod is sportief, spectaculair maar vooral erg onderscheidend. Het circuit is een uitstekend platform voor relatiemarketing. Veel organisaties hebben zich als VIP Room-houder verbonden aan het circuit.

Het TT Circuit Assen telt op de begane grond en eerste verdieping van het hospitality complex 34 aaneengesloten zakelijke units. Deze VIP Rooms kijken uit op de beroemde Geert Timmer bocht, dé bocht waar veel races worden beslist. Als VIP Room-houder kunt u gasten uitnodigen voor alle publieksevenementen op het circuit (ongeveer 15 per jaar). U ontvangt per publieksevenement standaard 40 toegangskaarten voor uw unit waarmee u relaties kunt uitnodigen. Daarnaast kunt u de VIP Room het hele jaar inzetten voor bijvoorbeeld vergaderingen, presentaties, productlanceringen, workshops of andere bijeenkomsten.

De VIP Room is volledig naar eigen smaak en stijl in te richten. Elke VIP Room beschikt over een privé terras waar uw gasten kunnen genieten van de spectaculaire races. Naast de reguliere VIP Rooms zijn er een aantal grotere VIP Rooms, de zogenoemde Founders Lounges, beschikbaar op de bovenste etage.

Heeft u interesse?
Uw contactpersoon is Mark Ploeg

E-mail