Bereik­baarheid

Het TT Circuit ligt pal aan de A28. Bereikbaarheid is voor ons belangrijk. Of je nou komt met de auto, motor, het openbaar vervoer of de fiets.

Auto & motor

Met de auto of motor vanuit Zwolle/Hoogeveen? Volg de A28 en neem Afslag 31A Assen Zuid. Kom je vanuit Groningen? Neem dan Afslag 32 Assen. Dit geldt ook voor bezoekers vanuit de richting Veendam en Gieten. Na de afslag volg je de borden TT Circuit.

Plan uw route online en gebruik voor de navigatie het adres:
TT Circuit Assen
De Haar 9
9405 TE Assen

Parkeren

Het circuit ligt aan de A28. De toegangsweg naar het circuit is vierbaans en parkeren is gratis. Het grootste verharde parkeerterrein is gesitueerd bij de ingang Noordlus. Motorrijders en fietsers parkeren eenvoudig op de diverse terreinen rondom het circuit. Bij grote evenementen zijn er aangepaste verkeersplannen en parkeerplaatsen.

Met het openbaar vervoer

Vanaf Assen NS Station rijdt stadsbuslijn 1 rechtstreeks naar het TT Circuit. De bushaltestop op het circuit is gesitueerd op het Jack Middelburgplein, aan de noordzijde van het circuit. In het OV kan je makkelijk in- en uitchecken met je OV-chipkaart of je bankpas. Tijdens de TT rijden vanaf het station het hele weekend pendelbussen heen en weer naar de Noordlus.

Speciaal verkeersplan

Bij grote evenementen wordt een aangepast verkeersplan in gang gezet. Onze verkeersregelaars begeleiden bezoekende racefans naar de verschillende parkeerplaatsen van het TT Circuit.