Business Club

De felheid van kleuren, brullende motoren, gierende banden en de geur van brandend rubber. Hiervoor komen u en uw relaties naar The Cathedral of Speed. Als lid van de business Club zit u eerste rang bij alle wedstrijden, trainingen en evenementen. Een lidmaatschap biedt u de mogelijkheid om zakenrelaties mee te nemen naar het circuit voor een enerverende en compleet verzorgde dag. Maar u kunt in de Business Club ook in contact komen met mede Business Club-leden of meegebrachte gasten. De Business Club is inmiddels gegroeid naar 55 aangesloten leden en hebben de beschikking over een permanente VIP lounge.

Neem contact op

Fenomenaal zicht

De Businessclub heeft een ongekende positie op het circuit. Een fenomenaal zicht op de legendarische Geert Timmer-bocht. Vanaf het overdekte balkon is het onmogelijk iets te missen van de verbeten strijd tussen de rijders.

Meer dan motorsport

De publieksevenementen op het TT Circuit Assen zijn zeer gevarieerd en onderscheidend. Van maart tot november zijn er meer dan 15 publieksevenementen die uw motorhart sneller laten kloppen. Daarnaast organiseren wij vijf keer per jaar een activiteit voor Business Club-leden. Van excursies tot culinaire avonden en zelf rijden op het Grand Prix circuit.

Het Business Club lidmaatschap

  • Elk evenement op de eerste rang!

  • Het hele seizoen toegangskaarten voor u en uw relaties

  • VIP’s parkeren uiteraard altijd dichtbij

  • U gebruikt de VIP-aanrijroute en bent razendsnel in uw Business Club

  • Ook buiten onze evenementen om kunt u op aanvraag exclusief in de Business Club terecht

  • Een fantastische locatie om te brainstormen of een presentatie te geven