Home Business Business Club

Business Club

U bent als lid van de Business Club een echte VIP. In de allermooiste VIP Room van het TT Circuit Assen geniet u het hele jaar van de prachtige, unieke ambiance.

Samen met andere initiatiefrijke ondernemers zit u eerste rang bij alle wedstrijden, trainingen en evenementen. U heeft fenomenaal zicht op de legendarische Geert Timmer-bocht. Pal voor uw neus worden bloedstollende duels uitgevochten. Vanuit de zeer luxe ingerichte Business Club met balkon zit u front row bovenop alle actie die het TT Circuit Assen te bieden heeft.

Naast de zeventien publieksevenementen die u en uw relaties kunnen bezoeken, wordt vijf keer per jaar – exclusief voor leden! – een activiteit georganiseerd. Wat denkt u van zelf een middag op het circuit te rijden? Bovendien krijgt u bij de TT een exclusief ontbijt en sluiten we het raceseizoen gezamenlijk af met een culinaire topavond. Het is duidelijk: als lid van de Business Club geniet u van maart tot november, tegen een aantrekkelijk tarief, van een uniek VIP-entertainment met stijl, gezelligheid en fantastische netwerkmogelijkheden!

De Business Club van het TT Circuit Assen telt 50 aangesloten bedrijven. Heeft u aanvullende vragen of wilt u meer informatie? Neem dan persoonlijk contact op met Mark Ploeg. U kunt hem bereiken via hospitality@ttcircuit.com of tel: 0592 380 380.