Home Business Business Club

Business Club

De publieksevenementen op het TT Circuit Assen zijn zeer gevarieerd en spectaculair. De TT, het WK Superbike, de Gamma Racing Day, het WK Motocross, het Truckstar Festival; slechts een selectie van de topevenementen die jaarlijks terugkeren op de kalender. Als lid van de Business Club biedt u uw gasten een unieke gemotoriseerde ervaring! De Business Club van het TT Circuit Assen telt ongeveer 50 aangesloten bedrijven.

Samen met andere initiatiefrijke ondernemers zit u eerste rang bij alle wedstrijden, trainingen en evenementen. U heeft fenomenaal zicht op de legendarische Geert Timmer-bocht. Pal voor uw neus worden bloedstollende duels uitgevochten. Vanuit de zeer luxe ingerichte Business Club met balkon zit u front row bovenop alle actie die het TT Circuit Assen te bieden heeft.

Naast de ongeveer 15 publieksevenementen die u en uw relaties kunnen bezoeken, wordt vijf keer per jaar – exclusief voor leden! – een activiteit georganiseerd. Wat denkt u van zelf een middag op het circuit te rijden? Bovendien krijgt u bij de TT een exclusief ontbijt en sluiten we het raceseizoen gezamenlijk af met een culinaire topavond. Het is duidelijk: als lid van de Business Club geniet u van maart tot november, tegen een aantrekkelijk tarief, van unieke VIP-entertainment met stijl, gezelligheid en fantastische netwerkmogelijkheden!

Heeft u interesse?
Uw contactpersoon is Mark Ploeg.

Download Brochure     E-mail