Onafgebroken sinds 1925 op de kalender: de TT. Dé motorrace van Nederland en onbetwist het hoogtepunt van het jaar. Hoge snelheden, spectaculaire inhaalmanoeuvres, gierende banden; nergens anders beleef je dit internationale spektakel. Bezoek The Cathedral of Speed en laat hét TT gevoel over je heen komen. Alle grote kampioenen reden er. Alle grote kampioenen wonnen er. Een niet te missen motorsport evenement voor alle leeftijden.

Get your tickets now!

Zondag Tribune

30 juni 2024
Koop je kaarten

Zondag Talud

30 juni 2024
Koop je kaarten

Passepartout 3 dagen

28 - 30 juni 2024
Koop je kaarten

Zaterdag & Vrijdag

28 - 29 juni 2024
Koop je kaarten

Vrijdag

28 juni 2024
Koop je kaarten

Dank dat je (wederom) tickets wilt kopen voor de TT. We zijn er trots op dat we al veel plekken hebben mogen toewijzen aan onze trouwe klanten en zijn nu ook verheugd dat de vrije verkoop op onze nieuwe website ttcircuit.com start. Bekijk vooral even de 360 graden Virtuele Tour van het circuit, echt ontzettend leuk om het circuit op die manier te ontdekken.

De komende editie van de TT wordt nóg weer mooier dan de vorige! Met onze Nederlandse jongens, ontzettend competitieve startvelden in zowel Moto3, Moto2 als MotoGP en nog meer entertainment op en naast de baan.

Helaas ontkomen ook wij niet aan prijsverhogingen. Wij zorgen er als Stichting zonder winstoogmerk echt voor dat verhogingen altijd zo laag mogelijk zijn. Het organiseren van een MotoGP brengt steeds hogere kosten met zich mee en die zullen door ons gedragen moeten worden. Voor de meeste tickets gaat het om een paar euro. Alleen voor het zaterdagticket hebben we een grotere prijsverhoging moeten doorvoeren. Dit heeft een direct verband met de organisatiekosten, die oplopen nu de zaterdag een volwaardig (sprint-)raceprogramma biedt. We hebben om die reden voor een andere constructie gekozen en van de zaterdagkaart een combikaart zaterdag&vrijdag gemaakt. Als je dus een zaterdagkaart koopt heb je ook op vrijdag toegang. Dit tweedagen-ticket is vrij overdraagbaar en op beide dagen heb je vrije plaatskeuze.

Daarnaast blijft de TT aantrekkelijk wat betreft parkeren en bezoek van jeugd t/m 15 jaar: dit is gratis (vrijdag en zaterdag vrije plaatskeuze, zondag talud). Ook toiletgebruik is vanaf 2024 kosteloos.

Overigens blijft de TT nog steeds goedkoop ten opzichte van andere MotoGP Grand Prix in omringende landen en ook in vergelijking met de grootste evenementen van Nederland. Tip: koop je weekend-taludkaart voor 1 juni en je betaalt 104 euro in plaats van 112 euro!

Tot ziens bij de 93e Motul TT Assen van 28 t/m 30 juni 2024!

Heb jij jouw perfecte uitzicht al gevonden?

Bekijk de virtuele tour

VIP Arrangemen­ten bij de MotoGP

Waar ligt het TT Circuit?

Het TT Circuit ligt pal aan de A28. Bereikbaarheid is voor ons belangrijk. Of je nou komt met de auto, motor, het openbaar vervoer of de fiets.

Slapen op loopafstand

Zo dicht mogelijk overnachten bij hét circuit van Nederland. Boek de mooiste accommodaties in en rondom Assen. 

Veelgestelde vragen